Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Vánoce Jágra a jeho Veroniky loni a letos? Luxusní hotel a rozdíl 50 stupňů celsia

Autor: sjs

Život někdy přinese pěkná překvapení. Loni se na První svátek vánoční vyhříval hokejista Jaromír Jágr se svou láskou Veronikou na Floridě, kde hrál za tamní tým Panthers. O rok později oba mrznou v Kanadě, protože slavný hokejista přestoupil do Calgary.

Dva roky si Jaromír Jágr užíval sluníčko na Floridě a liboval si, jak mu ideální podnebí prodlužuje hokejovou kariéru. Letos mu ale vedení Panthers nenabídlo novou smlouvu. Druhý nejproduktivnější hokejista historie NHL se tak v říjnu stěhoval do Calgary a po sezoně pravděpodobně i ukončí kariéru.

Český útočník se pochlubil tím, jak letos trávil Vánoce. Vzal svou lásku Veroniku a vyrazil z Calgary do skoro 200 kilometrů vzdáleného lyžařského střediska Lake Louis. Ubytovali se v luxusním hotelu Fairmont Chateau, kde noc stojí kolem 6 tisíc korun. Jágr na svém Twitteru pak vtipně okomentoval, jak se během roku změnilo prostředí kolem něj.

„Život je jako bonboniéra, nikdy nevíte, kde si budete dělat fotku příští rok,“ uvedl hokejista, který lehce pozměnil známý citát z filmu Forrest Gump. Loni se s Veronikou slunil na pláži v 25 stupních a letos se nabalení procházejí lyžařským střediskem v -25 stupních.

Jaromír Jágr si vyrazil s přítelkyní Veronikou Kopřivovou do luxusního komplexu nedaleko Calgary
Jaromír Jágr si vyrazil s přítelkyní Veronikou Kopřivovou do luxusního komplexu nedaleko Calgary