Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy ukrajinská likvidátorka Češek má tetování na stejném místě jako Plíšková

Autor: sjs

Je k nezastavení. Ukrajinská tenistka Elina Svitolinová na Australian Open postoupila už do čtvrtfinále, když jasně vyřadila české překvapení Denisu Allertovou. Už před tím na její raketě skončila v Melbourne Kateřina Siniaková a na turnaji v Brisbane Karolína Plíšková. Právě s nejlepší českou hráčkou má tetování na stejném místě.

Stává se novou hvězdou tenisu. Třiadvacetiletá Svitolinová je na čtvrtém místě žebříčku WTA a vše nasvědčuje tomu, že bude letos šplhat ještě výš. „Je hodně ve formě,“ vysekla Ukrajince poklonu Allertová, která s ní v osmifinále padla 3:6 a 0:6.

Další, kdo stojí Svitolinové v cestě, je Belgičanka Mertensová. Když půjde vše podle plánu, může se v semifinále Australian Open potkat s českou hvězdou Karolínou Plíškovou, kterou porazila v lednu v Brisbane 7:5 a 7:5 a postoupila do finále, jež následně ovládla. Obě tenistky spojuje tetování, které mají na stejném místě – tedy na levém stehně.

"Nevypadám jako supermodelka na molu, ale jsem se sebou spokojená," usmívala se po focení Svitolina.
"Nevypadám jako supermodelka na molu, ale jsem se sebou spokojená," usmívala se po focení Svitolina.

„Musím říct, že to tetování žádný velký význam nemá. Jsou to motivy z Nového Zélandu, které se mi líbily,“ řekla už dříve Karolína. Její soupeřka má zase vyobrazenou lvici. Zřejmě má zdůrazňovat, jaká je Svitolinová na kurtu, tedy šelma.

S tím se dá souhlasit, vždyť si díky svému umu přišla už na 7,5 milionu dolarů (157 mil. Kč). Navíc je i velice půvabná, o čemž se mohli přesvědčit pánové v časopise XXL, kde se hráčka dokonce celá odhalila.