Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Curlingová Angelina Jolie! Fanoušci olympiády šílí po překrásné Rusce

Autor: ps

Jestli někdo během olympijských her v Koreji rozpoutal peklo na sociálních sítích, pak jednoznačně vede krásná ruská brunetka Anastasia Bryzgalová (25). Ta na sebe upozornila vzhledem, curlingovým bronzem, pádem na ledě i podobou s herečkou Angelinou Jolie!

Téhle modrooké bohyně si prostě nejde nevšimnout! Jen co se objevila v olympijském přehledu přihlášených sportovců, fanoušci a fanynky si mnuli ruce, novináři hned věděli, o čem budou psát.

Anastasia je v Koreji hitem a její boj o medaile v mixu dvojic byl nadprůměrně sledován. Jenže pánové, nechte si zajít chuť! Bryzgalová reprezentovala svoji zemi v páru se svým manželem.

A zažila u toho peprný karambol, který není při curlingu tak často k vidění. Při odhozu kamene na cílové kruhy ve třetím endu uklouzla a přepadla na záda. Obecenstvo i hráči na ploše se lekli, pád vypadal celkem tvrdě, však z něho byl brunetka hodně vyjukaná.

Nakonec všechno dobře dopadlo. Ruska se nezranila, utkání dohrála a dočkala se dokonce i medaile. S manželem porazila Norsko 8:4, což pro ni v Koreji znamená první cenný kov. Rozhodně ale ještě nemusí být poslední…

Nadšená Anastasia, vyhrála bronzovou olympijskou medaili!
Nadšená Anastasia, vyhrála bronzovou olympijskou medaili!