Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miss Korea 2018! Tady jsou nejkrásnější sportovkyně ZOH, nechybí ani Češky

Autor: ps

Tak už nám to hoří… Olympijský oheň byl v pátek zápálen a Pchjongčchang ožil zimními Hrami. V jihokorejském městě se představí 2952 sportovců z 94 zemí. Prošli jsme všech 15 sportovních odvětví, v nichž se bude bojovat o medaile a našli nejkrásnější hráčky a závodnice planety. A nebojte, zabodovaly i pohledné Češky!

Mužské oko by mělo zaostřit především při přepnutí na curling či krasobruslení. Bude to pro něj hodně tenký led, potože právě tyto dvě disciplíny jsou nabité těmi nejhezčími sportovkyněmi, které do Jižní Koreje přicestovali. Nalíčené, upravené, uvidíme holky jako modelky!

Nejhezčí sportovkyně na ZOH 2018 v Pchjongčchangu – Anna Gasser (snowboarding)
Nejhezčí sportovkyně na ZOH 2018 v Pchjongčchangu – Anna Gasser (snowboarding)

Vizuální převahu by mělo mít Česko v okamžiku, kdy si sedmnáctiletá reprezentantka Barbora Havlíčková nasadí lyže. Talentovaná běžkyně na lyžích všem při své premiére na olympiádě ukáže svá obrovská modrá kukadla.

A nenechte se mýlit, že bude na co koukat jen v technických sportech. Silové alpské lyžování také skrývá pořádnou dávku elixíru krásy. Dominantní »misskovou« skupinu tu tvoří Američanky. Jména jako Lindsey Vonn, Mikaela Shiffrin či Resi Stiegler si určitě nenechte ujít.

Tak jdeme na to, mrkněte do galerie!

Olympiáda 2018 v Pchjongčchangu: Program, Češi, hokej, biatlon, výsledky, ONLINE přenos, vše na jednom místě! »

Kompletní medailové pořadí na ZOH 2018 v Koreji najdete zde >>