Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Foto jako důkaz! Rosol se tajně oženil s láskou Petrou: Konečně spolu

Autor: ps

Hra, set, zápas! Tenista Lukáš Rosol (32) se potřetí v životě oženil. Na sociální síti se pochlubil fotkou se svou přítelkyní Petrou, která je ve svatebních šatech. Petra už si před tím na Instagramu změnila příjmení z Kubinová na Rosolová, takže teď už je jasno. Snímek s prstýnky Rosol doprovodil hesly jako "čiré štěstí", "naše rozhodnutí", "život", "láska", "konečně spolu" nebo "věříme si navzájem".

Propíraný krachující vztah s  Michaelou Ochotskou už dávno hodil za hlavu. Ve druhé polovině minulého roku podepsali rozvodové papíry, ale už na začátku července 2017 si do Wimbledonu přivezl novou půvabnou blondýnku. Bylo hned jasné, že se jedná o náhradu a Rosol vykročil do nové životní etapy.

Lukáš Rosol zveřejnil na sociální síti fotku své přítelkyně Petry s prstýnkem ve svatebních šatech, jak ji drží za ruku
Lukáš Rosol zveřejnil na sociální síti fotku své přítelkyně Petry s prstýnkem ve svatebních šatech, jak ji drží za ruku

Z očí se vytratil, v tichosti si užíval s blondýnkou, do které se až po uši zamiloval. Podle fotek na sociálních sítích i ze zpráv v okolí bez sebe nemohli být, jezdili po dovolených. Lukáš jakoby rezignoval na své povolání, na okruhu ATP mu to zrovna moc nepinkalo…

Naposledy se ukázali na Maledivách a přes Dubaj vyrazili na Mallorku, odkud teď poslal Rosol další snímek. Někde mezi tím se nejspíš odehrál životní tiebreak, který před veřejností utajovali.

„Žijeme posvém, milujeme se posvém,“ napsala Petra na Valentýna. Tak snad ví, co dělají. A třeba to Lukášovi po vztazích s atletkou Denisou Rosolovou a moderátorkou Michaelou Ochotskou konečně klapne...