Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Láska Veroniky i bolest kolena přebolí: Jágrovo laškování ve VIPu!

Autor: top

Neštěstí ve hře, štěstí v lásce! Tak tohle heslo momentálně sedí na hokejistu Jaromíra Jágra (46) jako ulité. Důkazem budiž úterní mač play off 1. ligy mezi Kladnem a Prostějovem…

Z ledu odkulhal hokejový kmet jako válečný veterán hned po zahajovacím buly. Pochroumané koleno mu momentálně víc nedovolí. Jenže jakmile se bleskurychle převlékl do civilu a vybelhal se na tribunu do VIP boxu k přítelkyni Veronice (26), po jejímž boku sledoval zbytek utkání, na bolavou nohu jako by zapomněl.

Hned byl samá legrace. Se svou láskou zamilovaně cukroval, obšťastňoval ji polibky, co chvíli se něčemu společně chichotali. A že je v dobré náladě potvrdil Jágr i ve chvíli, kdy si všiml, že ho pozoruje objektiv našeho fotoreportéra. Jaromír vzal do ruky pugét růží, který před ním ležel na stole a celý vysmátý ho teatrálně Veronice předal.

Blonďatá kráska přišla s kyticí na tribunu už před zápasem, takže je otázkou, zda ji obdaroval přímo »Džegr«, nebo někdo jiný. Například Travelling Jagrs, slavní fanoušci s parukami, kteří jsou v Česku na výletě ze zámoří a s nimiž se jejich idol a jeho drahá polovička po zápase ochotně vyfotili.

Na tom ale nesejde. Jisté je, že nedávné spekulace o tom, že to mezi ostře sledovaným párem skřípe, se ukazují jako totální nesmysl. Tak snad se na Jágra usměje štěstí i na ledě…

Jágr se po příchodu do VIPu dobře bavil.
Jágr se po příchodu do VIPu dobře bavil.

 

Jágr o tvrdém nárazu: Češi by se měli zamyslet, jinak příště přijede rakev
Video se připravuje ...

Zákrok na Jágra? Strašné, jsme tu, abychom ho ochránili, smějí se Travelling Jagrs
Video se připravuje ...

Travelling Jagrs na Kladně! Objímali se s maminkou Jaromíra Jágra
Video se připravuje ...

Jágr nedohrál utkání s Havířovem! Podívejte se na video zákroku, který ho poslal do kabiny
Video se připravuje ...