Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Úplně jiná Zlatá hokejka! Hra výstřihů a ženských předností

Autor: ps, vba

Vyhlášení ankety Zlatá hokejka jako přehlídka nejlepších českých hráčů? Ne tak docela! Galavečer o nejlepšího hokejistu sezony vzaly vážně i jejich protějšky, kterým to proklatě slušelo.

Největší postavou úterní noci v pražském Karlíně byl pochopitelně David Pastrňák (22), jemuž se povedlo 25 kilogramů těžkou trofej obhájit. Útočník Bostonu ale fotografy zaujal až při přebírání ceny, do té doby patřil večer jiným...

Záplavu blesků schytal především Jakub Voráček (28), jenž poprvé vyvedl na oficiální akci svou lásku Markétu. Ano, tu brunetku, kvůli které loni opustil Američanku Nicole, s níž má 19měsíčního synka Kubu. „Musím Markétce poděkovat, jak mě celý rok krásně vykrmovala,“ chválil usměvavý »Voras« kulinářské přednosti své milé.

Zaujaly ale i další páry. Tomáš Hertl (24) ze San Jose se pochlubil čerstvě zasnoubenou Anetou, s níž chodí už dlouhých šest let. Kometa z NHL Ondřej Kaše (22) zase představil světu blondýnku Kateřinu. A bujným poprsím zaujala i Veronika, manželka plzeňského snajpra Milana Gulaše (32)!

Milan Gulaš s manželkou Veronikou.
Milan Gulaš s manželkou Veronikou.

Voráček se na Zlaté hokejce poprvé ukázal s novou přítelkyní Markétou
Video se připravuje ...