Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Plíšková s Hrdličkou prozradili, kdy chtějí dítě. On jí dává víc času!

Autor: vba

Monackou svatbu mají novomanželé Karolína Plíšková (26) a Michal Hrdlička (29) za sebou, kdy tedy přijde miminko? Tohle téma prý u Hrdličkových ještě nikdy nepadlo – bojí se ho jako čert kříže!

Karolína má totiž v šestadvaceti letech vrchol své tenisové kariéry stále před sebou. A byť na případu americké hvězdy Sereny Williams (36) je vidět, že se i po porodu mohou tenistky vrátit ve výborné formě, Kája to riskovat nechce.

„Že bych teďka otěhotněla, to mě ani nenapadlo. A jasno mám i v tom, že se to minimálně další tři roky nestane,“ kroutila hlavou v nedávném rozhovoru pro Blesk. To Hrdlička byl ještě »přísnější«. „Tři roky neodpovídají realitě. Myslím, že více než pět let tohle vůbec nebude téma. Popravdě jsme se o tom ani nebavili,“ pravil.

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička na své svatbě v Monaku
Karolína Plíšková a Michal Hrdlička na své svatbě v Monaku

O jedno dítě se však už částečně starají. Z předchozího vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (40) má totiž Michal čtyřletou dceru Lindu, která byla i nyní na obřadu v Monaku. Dokonce jako družička!

„Takže partner je v klidu a netlačí na mě s žádným miminem,“ culí se Karolína. Na plnohodnotnou rodinu však určitě nezanevřeli. „Teď to sice není na pořadu dne, ale je pravda, že do budoucna bychom děti mít chtěli,“ vyhlíží Hrdlička.

Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička
Video se připravuje ...