Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdy promluvily o vztahu Strýcové s Krausem: Ona byla pán, on sluha!

Autor: sjs

Co stálo za krachem vztahu tenistky Barbory Strýcové a zpěváka Davida Krause? Podle uznávaného věštce Stanleyho Bradleye za to mohla jejich odlišná povaha. Šéfem v domácnosti i v životě měla být drobná a energetická sportovkyně.

Byla to velká láska a dlouhé měsíce to vypadalo, že Strýcová Krausem svou zamilovanost stvrdí u oltáře, jenže letos v létě se slavný pár po třech letech překvapivě rozešel. Pro někoho to zase takový šok nebyl.

Strýcová se nestyděla fotit nahá ve sprše
Strýcová se nestyděla fotit nahá ve sprše

„Podle mě se k sobě s panem Davidem, dle znamení čínské astrologie, absolutně nehodili. Barbora je silný Tygr, David slabá ovce. Podle těchto znamení byli navíc v negativním spojení vztahu Pán (Barbora) – „Sluha (David),“ uvedl pro magazín Spirit věštec, psychotronik a spisovatel Stanley Bradley, který tvrdí, že větší šanci na novou lásku má právě tenistka.

„Protože má Barbora vyřešenou minulost nebude mít problém se seznámit. Nachází se v období, které přeje rodině, vztahům. Vyšla mi karta Vůz. Brzy tedy potká někoho zajímavého,“ tvrdí Bradley. Jestli jde o šéfredaktora dámského časopisu, jež s Bárou nyní chodí, však neuvedl.