Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pekelný útok Řepky na Erbovou! Popsal, jak ho podváděla. Manipuluje sexem, napsal v knize

Autor: Patrik Vacek

Ještě vše neřekl. Proto se rozhodl bývalý fotbalista Tomáš Řepka vydat již čtvrtou knihu. Po Rebelovi, Neuhýbám a Děkuji vyjde 20. listopadu titul KAPITÁN – Na kdyby nehraju! Tentokrát nebude někdejší hráč Sparty nebo Fiorentiny vyprávět svůj životní příběh po kapitolách, ale odpovídá na otázky fanoušků. Přesto jedna z odpovědí je kapitola sama pro sebe. Na druhou exmanželku Vlaďku Erbovou vytasil hodně drsných obvinění.

Jde na to jinak. Tomáš Řepka formou odpovědí na otázky popisuje v nové knize, jak se dostal k fotbalu, vypráví o dětství i zahraničních angažmá. Nejtřaskavější téma si ale nechal na závěr. Na otázku, co pro něj bylo v soukromí největší prohrou, se někdejší fotbalista rozepsal skoro na devět stránek textu.

V nejdelší odpovědi z celé publikace drsně kritizuje druhou exmanželku Vlaďku Erbovou a detailně popisuje, jak ho podváděla s mnoha muži, i jak se ho snaží zničit. „Jako zásadní prohru bych tak mohl vidět především svý druhý manželství, kde byly jasný signály četných nevěr, lží i podvodů ze strany tehdejší ženy. A když vše došlo do bodu, že nevěděla, čí je dítě, který nosí, a tipů na potenciálního tatínka bylo tehdy víc, a já si jel udělat testy otcovství, měl jsem se na ten vztah vykašlat,“ na úvod začal vyprávět Řepka a pokračoval v pekelném tempu s obviňováním Erbové, co vše mu za hrůzy dělala.

„Dodneška se mi donáší, s kým vším měla moje žena poměr za doby našeho vztahu. Nejkomičtější byl jeden hráč z Mostu, v době, kdy jsem tam dělal sportovního ředitele. V té době jsem se ještě denně staral o malého syna. Doneslo se mi, jak mě po sexu s ním dávala s oblibou na hlasitej odposlech a pérovala mě před ním, jakej jsem idiot, a co všechno mám ještě jako správná chůva udělat.