Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hrozby se naplnily! Tyhle sexy sestry dostaly zákaz reprezentovat

Autor: kvč

Na Slovensku vybublala kauza podobná tomu, co prožívala Ester Ledecká. Jenže zatímco dvojnásobná olympijská vítězka se nakonec se svazem dohodla, krásné sestry Fialkovy ke smíru s biatlonovým svazem na Slovensku nedošly. Došlo tak k rozhodnutí, že nesmí zemi reprezentovat!

Paulína a Ivona Fialkovy před několika dny vstoupily do boje s biatlonovým svazem ohledně podpisů na povinných dokumentech. Podle deníku Šport za vším stály neshody ohledně marketingu.

„Chceme všem zdůraznit, že možnost reprezentovat Slovensko je otázkou cti a sportovní hrdosti. Jsou však věci, které nemůžeme akceptovat a biatlonový svaz o nich ví,“ stálo v prohlášení, které krásné sestry umístily na Facebook.

K dohodě nakonec nedošlo a svaz rozhodl - sestry se nesmí účastnit soutěží spojených s reprezentací Slovenska. „Bohužel, svaz své hrozby naplnil a zakázal nám reprezentovat. Protože už nejsme vázány žádnými svazovými pravidly, příští týden se vyjádříme ke všem sporným bodům spolupráce s naším mateřským svazem na zimní olympiádě v Pchjongčchangu 2018," oznámila starší Paulína.

"Pokud smlouvy nepodepíšou, nemohou startovat. Mohli jsme uložit různé sankce, a jednou z nich je právě zákaz reprezentování," vyjádřil se Ľubomír Lepeň, člen disciplinární komise.

Kauza tak zatím došla ke smutnému konci. Tyhle krásky budou na biatlonových závodech zatraceně chybět...

Paulína v celé své kráse!
Paulína v celé své kráse!