Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Na Spartě tiká rumunská sexbomba. Odveze si Stancia do Německa?

Autor: nem

Antifotbal, porážky od nátěru k nátěru, patnáctibodové manko na Slavii, rozvrzaná židle pod koučem Ščasným, nálada pod psa. A do tohoto maglajzu si vtrhne rumunská madam. Ano! Ve Spartě opět tiká bomba odchodu Nica Stanciua (25). Jeho agentka Anamaria Prodan (45) se podle kuloárů zjevila na třídě Milady Horákové, aby tuhle nálož odpálila. Demonstrativně to potvrdila fotkou s Nicem v letenském chrámu.

Vlivná sexy manažerka se asi nevydala z vyhřáté pláže v Dubaji do lezavého pražského nečasu jen tak. Stanciua dostala před rokem ze slavného Anderlechtu Brusel do Generali Areny  za v tuzemsku rekordní balík 120 milionů korun, vyjednala mu v Praze měsíční gáži 2,5 milionu korun, takže zvěsti o tom, že ho hodlá zpeněžit v Severním Porýní-Vestfálsku, zřejmě nejsou úplně mimo škaredou letenskou realitu.

Adresou má být Borussia Mönchengladbach a německé laso údajně obnáší sumu 260 milionů korun. Dá se svodům odolat?

Agentka Anamaria Prodan na Letné s Nicolaem Stanciem.
Agentka Anamaria Prodan na Letné s Nicolaem Stanciem.

„Sparta má s Nicolaem Stanciuem platný dlouhodobý kontrakt. Klub i Nico se shodují na další spolupráci,“ pověděl k prekérní situaci a k hráčově smlouvě do června 2021 šéf komunikace Sparty Ondřej Kasík.

Jistě, co je psáno, nicméně z rozdílového plejera, jemuž na Letné nikdo nesahá ani po stulpny, se stal uzlíček nervů! Charakterově bezvadný borec s kopací technikou od pánaboha se bojí jít kopnout penaltu! Nikdo mu nedá kloudný balon. Nedočkal se ve Spartě zviditelnění v Evropě a o českém titulu si může nechat jen zdát v náručí lásky Andreey.

Ale třeba se jí nechce do Německa…