Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Úplně nahá fotbalová hvězda Icardi: fotky plné sexu! Ztrapňuješ nás, bouří klub

Autor: kvč

Rebelové, nebo Do naha? Mauro Icardi a jeho žena Wanda Nara na poslední kolekci fotek spojili oba muzikály dohromady. Kapitán Interu na popud své osudové ženy a agentky v jedné osobě dráždí milánský klubu. Situaci neuklidnily anii poslední příspěvky na Instagramu. Společnými fotkami jako vystřiženými z Playboye jsou prý na San Siru ztrapněni.

Icardi a Wanda mají na Inter dlouho spadeno. Mauro ve své první autobiografii, kterou napsal teprve ve 23 letech, sdělil, že když mu tamní ultras budou dělat problém, zavolá si na ně sto argentinských gangsterů, co je zavraždí. Wanda, která svého miláčka zastupuje i jako agentka, si zase často pouští pusu na špacír. „Byla bych radši, kdyby Inter neřešil Maurovu novou smlouvu, ale koupil někoho, kdo mu je schopný nabídnout aspoň pět dobrých balonů,“ postěžovala si v italské televizní show.

Poslední věc, která šéfy Interu dráždí, je Maurův účet na Instagramu. Místo toho, aby se soustředil na výkony na hřišti, kde po návratu po zranění už čtyři zápasy nedal gól, se totiž zřejmě dal na dráhu erotického modela. S Wandou nafotil kolekci, na níž ukazuje své svaly, bohatou kolekci tetování, a vnadná Wanda také nenechává mnoho lidské představivosti.

Mauro Icardi svádí svou osudovou ženu Wandu Naru
Mauro Icardi svádí svou osudovou ženu Wandu Naru

Podle informací listu Tuttosport se zástupci Interu cítí ztrapněni a chtějí Icardiho v létě prodat. Jeho cena má činit 52 milionů eur (1,38 miliardy korun). Podle Corriere dello Sport ale fotky vznikly právě proto, aby odradily potenciální zájemce, mezi které se má řadit Chelsea a Manchester United.

Trenér Luciano Spaletti na tiskové konferenci dostal i jeden dotaz na Icardiho fotky, nechtěl se jim ale vůbec věnoval. "Netuším, o jakých fotkách mluvíte. Když přijde k nám, je oblečený v barvách Interu. Jenom to mě zajímá, odpálkoval dotaz. Sám by si ale v Icardiho odchodu trochu oddechl. Když argentinský střelec dva měsíce odmítal hrát, Spaletti prohlásil, že tím ponížil Inter. Pak mu taky odebral kapitánskou pásku.