Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Trest pro sexy výtržnici z finále LM? Prsa vynesla stamiliony, pokuta je směšná!

Autor: pv

Za svůj úlet se dočkala pokuty. Modelka Kinsey Wolanská, která během finále Ligy mistrů vtrhla na hrací plochu v zaříznutých černých plavkách a přerušila utkání, pyká za svůj prohřešek. Blondýnka totiž musí uhradit 384 tisíc korun!

Na stadionu v Madridu vyběhla ve 20. minutě z kotle fanoušků Liverpoolu a v černých plavkách s nápisem propagující erotické stránky proběhla až do středového kruhu, než ji pořadatelé vyvedli.

Několik hodin pak Kinsey Wolanská strávila na policejní stanici. Po propuštění na krásku čekal její ruský přítel Vitalij Zdoroveckij, kterému patří právě web s nahotinkami.

Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště
Průběh finále Ligy mistrů mezi Tottenhamem a Liverpoolem narušila fanynka, která vběhla v jednodílných plavkách na hřiště

Běh přes hřiště s logem erotických stránek měl podle marketingových odborníků reklamní hodnotu kolem 100 milionů korun. Proto nakonec mnoho lidí zarazila pokuta, kterou prsatá modelka musí zaplatit. Podle španělského deníku Marca za vběhnutí na hřiště vyfasovala 5 tisíc eur (128 000Kč) a za ilegální reklamu to bylo 10 tisíc eur (256 000 Kč).

Pokud Kinsey Wolanská během následujících měsíců udělá podobný prohřešek, dostane pokutu 8 tisíc eur (205 000 Kč). Za stomilionovou reklamu, kterou svým úprkem ve finále Ligy mistrů vygenerovala, je to směšné.

Témata:  reklamapenízemodelkasexyLiga mistrůerotikaVIPsport