Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zadeček i rozkrok! Zpěvačka Lopezová dovádí na jachtě se slavným baseballistou

Autor: sjs

Už je na světě půl století, ale nikdo by jí to nehádal. Zpěvačka Jennifer Lopezová má stále perfektní figuru. Své přednosti nyní populární umělkyně vystavuje na luxusní jachtě plující kolem Azurového pobřeží v Jižní Francii. Na palubě s ní je i legendární baseballista Alex Rodriguez.

Dovolenou si umí užít. Třikrát rozvedená Jennifer Lopezová se svým současným snoubencem Alexem Rodriguezem obráží pobřeží Středozemního moře v přepychové jachtě Quite Essential, která má šest kajut a je vhodná až pro dvanáct lidí s třináctičlennou posádkou.

Jennifer vystrčila na fotografy zadeček
Jennifer vystrčila na fotografy zadeček

Týdenní pronájem vyjde zájemce na 206 tisíc eur (5,5 milionu korun). Pro slavný miliardářský pár jako je Lopezová a Rodriguez je to jen kapka v moři. Jennifer se nechává natáčet na sociální sítě, jak na lodi dře v posilovně, a pak vystavuje sexy postavu v plavkách na palubě.

Kromě společně stráveného času na jachtě, zamilovaný pár obráží i vyhlášené restaurace na Jihu Francie, kde si dopřávají to nejlepší z jídelního a nápojového lístku. Proč by taky na sobě měli šetřit?