Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na misionáře zapomeňte! Trenér Interu radí před Slavií hráčům, jak souložit!

Autor: ris

Milánský Inter se pozvolna chystá na důležitý středeční mač v Lize mistrů proti Slavii a jeho trenér Antonio Conte (50) nenechává nic náhodě. Svoje ovečky dokonce instruuje, jak má vypadat jejich sex!

Kouč »Nerazzurri« je puntičkář každým coulem a hráče chce mít na každý trénink absolutně fit! Proto jim radí i s tím, jak se postavit k intimnímu životu.

Podle Conteho musí hráči dobrým výsledkům podřídit sebemenší detail! On sám to tak také praktikuje. Během sezony je pro něj fotbal na prvním místě, až za ním je rodina a manželka!

A obdobný přístup vyžaduje od svých svěřenců. „V zápasovém rytmu musejí jít vztahy stranou. V soukromí musíte vynaložit co nejméně úsilí,“ má jasno »tréňa« a radí, jak na to v posteli: Nejlepší je zůstat pod partnerem,“ vypálil sportovní sexuolog Conte svoji poučku v deníku L'Équipe!

Co z toho vyplývá? Dámy, chcete-li se stát partnerem fotbalisty Interu, musíte vzít aktivitu v pelíšku výhradně na sebe. Tedy alespoň do té doby, co modročerné povede nekompromisní Antonio!

Trenér Interu Milán Antonio Conte během zápasu se Slavií Praha v Lize mistrů
Trenér Interu Milán Antonio Conte během zápasu se Slavií Praha v Lize mistrů