22. listopadu 2019 • 09:54

Pochettinův dík. Asistent odhalil vzkaz, který nechal hráčům v šatně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Mauricio Pochettino se po odvolání z Tottenhamu nestihl osobně rozloučit s fotbalisty londýnského klubu, proto jim nechal vzkaz na tabuli v kabině. Argentinský kouč u týmu skončil v úterý večer a nahradil ho José Mourinho.



Pochettino přišel do Tottenhamu v květnu 2014 a v minulé sezoně s ním postoupil do finále Ligy mistrů. Sedmačtyřicetiletý kouč ale poté doplatil na špatný vstup do nového ročníku a byl odvolán. Hotspur totiž vyhrál jen tři z dosavadních třinácti zápasů anglické ligy.

Mauricio Pochettino takhle zanechal svým hráčům v Tottenhamu dojemný vzkaz...
Mauricio Pochettino takhle zanechal svým hráčům v Tottenhamu dojemný vzkaz...

A protože většina hráčů si plnila reprezentační povinnosti, nemohl se s nimi Pochettino rozloučit osobně. Nechal jim proto na tabuli v kabině napsaný vzkaz: „Díky moc všem. Nemohli jsme se rozloučit. Vždycky budete v našich srdcích.“ Fotografie na sociální síti instagram zveřejnil trenérův asistent Jesús Pérez.

Emotivní vzkazy na sociálních sítích Pochettinovi poslali i někteří hráči Tottenhamu. „Navždy ti budu vděčný za to, že jsi mi pomohl splnit si sny,“ napsal kanonýr Harry Kane. „Tolik mě toho naučil a za všechno, co pro mě udělal, jsem mu vděčný. Hodně štěstí a doufám, že se opět uvidíme, příteli,“ přidal záložník Dele Alli.

Tottenham Hotspur Vše o klubu ZDE

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud