Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To jsou nejkrásnější biatlonistky: nástupkyně Koukalové i sexy vdaná Italka

Autor: pv, ivp

Jistých pět tref do černého! Podívejte se na pětici nejkrásnějších biatlonistek, které o tomto víkendu naskočí do nového ročníku Světového poháru. Najdete mezi nimi i svou favoritku?

Slovenská biatlonová hvězda Paulina Fialková
Slovenská biatlonová hvězda Paulina Fialková

Regina Oja (23), Estonsko

Biatlonistka Regina OjaFoto instagram.com

Do Světového poháru poprvé naskočila uhrančivá Estonka před třemi lety. Na stupně vítězů se zatím proklestit nedokázala, ale pokud by se měla hodnotit pouze krása, je mezi biatlonistkami horkou adeptkou na vítězství.

Markéta Davidová (22), Česká republika

Davidová by se mohla živit i jako modelkaFoto Jan Kasl/Red Bull Content Pool

Zaplnila prázdné místo po Gabriele Koukalové . Davidová je nejlepší českou závodnicí a stejně jako její předchůdkyně je velice půvabná. S Koukalovou je spojuje touha po normálním životě mimo vrcholový sport. Milovnice koní Markéta tak chce závodit jen pár sezon, a pak skončit. Škoda…

Dorothea Wiererová (29), Itálie

Žhavá Italka Dorothea Wiererová je čtyři roky vdanáFoto profimedia.cz

Dokonalost sama. Sexy černovláska je nejen okouzlující, ale zároveň i jedna z nejlepších biatlonistek současnosti. Také už je čtyři roky vdaná za trenéra běžců na lyžích Stefana Corradiniho, který si Doro bedlivě hlídá.

Paulina Fialková (27), Slovensko

Paulína Fialková na dovolené v MarokuFoto Instagram

Nejlepší závodnice zpod Tater už sedmkrát skončila na stupních vítězů. Stále však čeká na vítězství ve Světové poháru. Paulina má i neméně krásnou mladší sestru Ivonu, která je také biatlonovou reprezentantkou.

Hanna Linnea Öbergová (24), Švédsko

Švédská biatlonová kráska Hanna Linnea ÖbergováFoto instagram.com

Kudrnatá skandinávka je na vrcholu. Loni vyhrála vytrvalostní závod na olympijských hrách v Pchjongčchangu a slavila i titul na mistrovství světa doma v Östersundu. Naváže na skvělé úspěchy i v nové sezoně?