Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Herec Suchánek je slávista a složil hymnu Sparty: Bylo to jako Čechův podpis anticharty

Autor: ros

Slávista, nebo sparťan? Herec Michal Suchánek odmalička fandí sešívaným, zároveň ale složil hymnu pražské Spartě. O tom, jak se to přihodilo, vyprávěl v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport (dnes od 21.15). Rýpl si také do děkovačky lídra tabulky i Jaromíra Jágra.

Veselá kopa, nemá problém s upřímností. Michal Suchánek se v rozhovoru s moderátorem Michalem Hrdličkou rozpovídal o tom, jak složil hymnu Sparty, přestože je slávista. „Bylo to jako podpis Ringo Čecha na antichartu. Stál jsem tam s tužkou, ale nepodepsal to," smál se herec.

„Ve Spartě hráli kamarádi, proto jsem jí přál. Složil jsem naší partě písničku, tým si ji pustil v autobuse a asi na dva roky se stala hymnou. Ale jsem slávista. Vždycky jsem byl," vysvětloval Suchánek.

V Evropě drží palce všem českým týmům. „Když Michael Krmenčík řekne, že si přeje, aby Slavia s Barcelonou prohrála... Tak ty vole, přišlo mi to de*ilní. Ale hodnotit ho nechci, třeba to mělo vyznít jinak."

Užil si Suchánek výkony Slavie v Lize mistrů a děkovačky za solidní výkony? „Trvá strašně dlouho. A stadion už není schopný odpovědět přesně jako dřív, když jsou pauzy mezi vyvoláním frajera," popisoval svůj pohled.

Nit suchá nezůstala ani na hokejové legendě Jaromíru Jágrovi . „Kolik mu je? 53?," popíchl 47letého veterána na dálku slavný komik. „Víte, jak to je. Jarda nemá děti a teď ani babu, no tak co má dělat? Proto je furt na zimáku," dodal Suchánek. 

Exkluzivní rozhovory s těmi nejlepšími hosty! Přesně o tom je Česká ulička Michala Hrdličky, kterou můžete vidět na O2 TV Sport>>>