Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hvězdný srbský tenista Djokovič překvapil na hotelu: To se jen tak nevidí!

Autor: kvč

Novak Djokovič má za sebou má náročný rok, dokonce na své exhibiční tour chytil koronavirus. Zaslouženou dovolenou si teď užíval na hotelu Pinu Nature v Bosně, a tamní personál promluvil o jeho nestandardním chování.

33letý Srb to od fanoušků poměrně často schytává za svoje chování a názory, prořízlá pusa jeho otce tomu taky moc nepomáhá. Pořádně naloženo dostal od fanoušků i kolegů tenistů za svou Adria Tour, na které on i mnozí další hráči a trenéři chytili koronavirus.

Novak Djokovič si dělá selfíčko s rodinou - zleva bratr Marko, matka Dijana, otec Srdjan a manželka Jelena
Novak Djokovič si dělá selfíčko s rodinou - zleva bratr Marko, matka Dijana, otec Srdjan a manželka Jelena

Ale jestli je jedno místo, kde na něj nedají dopustit, tak je to hotel Pinu Nature v Sarajevu. „Dorazil v pondělí, se všemi se pozdravil, podal ruku a řekl: Ahoj, já jsem Novak. Pořád se umíval, neměl problém s kýmkoli promluvit. Něco takového se u hvězd jeho formátu jen tak nevidí,“ promluvil jeden z pracovníků hotelu. 

Djokovič prý neměl žádné speciální požadavky, kromě toho, aby jídlo bylo připraveno podle jeho speciální diety - bez lepku a mléčných výrobků. A co víc, ještě po sobě vypucoval. „Rezervoval si tu tři pokoje, a když je s kamarády opouštěli, všechny byly naprosto dokonale čisté. To se jen tak nevidí,“ zní z hotelu.