Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Skandál na pohřbu Čišovského (†40)! Manželka Zemana ukázala bradavky

Autor: ptr

Dojemný a decentní obřad, který se odehrál v pátek odpoledne v Plzni jako pslední rozlučka s obráncem Mariánem Čišovským (†40) má i jednu pořádnou kaňku. Manželka fotbalového záložníka Martina Zemana (31) známého svými extravagantními účesy, předvedla daleko víc, než se v danou chvíli hodilo.

Smuteční hosté se trousili do obřadní síně a fanoušci vzpomínali u pietního místa, když samotný pohřeb byl pouze pro úzký okruh známých a přátel. Ale i přes potoky slz mnohé, včetně slovenského webu sport24.pluska.sk, zaujalo, co na sebe při takové příležitosti navlékla manželka fotbalisty Liberce.

Odvážné černé šatičky s pořádným výstřihem byly velmi tenké a Kristýna si navíc "zapomněla" vzít spodní prádlo. Všem přítomným tak odhalila své dva poklady, které odkojily již tři potomky. Aby faux pas bylo dotaženo do konce, tak zvolila velmi výrazné bílo-zlaté tenisky, které mezi ostatními značně zářily. Celkový dojem byl tedy krajně nevhodný pro danou příležitost a řada truchlících se jistě nestačila divit co všechno je možné.

Fotbalista Martin Zeman s manželkou Kristýnou
Fotbalista Martin Zeman s manželkou Kristýnou