Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vnadná sportovní reportérka: Co je na mně nejvíc sexy?

Autor: ptr

Patří mezi to nejkrásnější, co televizní obrazovka může nabídnout. A to nejen ve své rodné Itálii. Sportovní reportérka Diletta Leottaová (29) je oblíbenkyní řady diváků. Proto se rozhodla početné příznivce potěšit knihou o svém životě a nechat je nahlédnout i za oponu jejího působení před kamerou.

Biografické dílo se jmenuje příhodně „Vyberte si úsměv“, tím je totiž sicilská kráska známá. Je to pro ni ten nejpřirozenější výraz a také proto jí lidé zbožňují. „Vždy se o něj snažím, není to jen póza,“ dodala k volbě názvu samotná Diletta. Zároveň přiznala, že její život nebyl vždy jednoduchý. Ne každý její přirozenou krásu snášel dobře. Navíc jí před pár lety někdo odcizil intimní fotografie a nechal je kolovat po internetu. „Co se stalo mně, může se stát každému. Je velmi důležité reagovat pozitivně a nenechat se srazit,“ ozřejmila svůj návod na nepříjemné situace pro server leggo.it.

V knize se nestraní ani nepříjemných témat. Velmi často bývá terčem kritiky, ale i s tím si umí poradit. „Jsem sama svým největším kritikem. Mám od sebe velké očekávání a ráda se soudím. Ale konstruktivní kritiku vítám i od ostatních. Slouží mi ke zlepšení a věnuji ji velkou pozornost,“ přiznala fanynka fotbalové Catanie, klubu ze svého rodného města.

Půvabná fotbalová reportérka Diletta Leottaová
Půvabná fotbalová reportérka Diletta Leottaová

Nejvíce ji trápí útoky od jiných žen, které si na ní vylévají zlost. „Nenávist mě mrzí, ani mé uniklé fotografie nejsou tak nepříjemné jako bezdůvodné útoky od jiných žen. Doufám, že se nám jednoho dne povede místo nenávisti spojit dohromady,“ vyznala se ze svého přání.

Na závěr pak připomenula i pozitivní okamžiky. Tím největším bylo střetnutí se s životní láskou Lorenzem. „Potkala jsem člověka, který mi je velmi blízký a stal se mým přítelem. Kdybych si neprošla těmi těžšími okamžiky, třeba bychom si dnes nebyli tak blízcí,“ uzavřela zpověď opět pozitivně, tak jak je jí nejbližší.