Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

David, to je klasa chlap! Komu hokejista Pastrňák daroval luxusní fáro?

Autor: roc

„Vašku, ty jsi klasa chlap!“ zpívají Kabáti. Teď aby se tu skladbu naučili i hokejisté Bostonu a místo Václava do ní dosadili Davida. Kvůli štědrému spoluhráči Pastrňákovi!

Nejlepší střelec základní části minulé sezony NHL a čerstvý Sportovec roku David Pastrňák (24) totiž udělal něco, co všem vyrazilo dech. Osudem zkoušeného Pastrňáka v dětství vychovávala jenom maminka Marcela, a tak ví, jaké to je, když je na to rodič sám.

Rozhodl se tak na Vánoce podpořit zdravotní sestřičku, která se sama stará o čtyřletého synka. Reprezentační snajpr jí během služby poslal před pohotovost v Bostonu, kde slouží v první linii, luxusní SUV značky Honda! To, jež získal za nejlepší výkon v lednovém All Star Game.

„Slyšel jsem o skvělé práci, kterou odvádíte. Vím, že jste svobodná matka a jak to máte těžké. Máte můj respekt,“ řekl nejdřív útočník dámě skrze videohovor. A když jí pak maskot Bostonu předal klíčky od vozu, v němž ležel i Pastrňákův dres, brusle a výstroj pro jejího synka, nemohla uvěřit vlastním očím. „Jsem v šoku. Je to úžasné, moc mi to pomůže. Jsem moc vděčná,“ zářila paní Hagstromová.

Honda, kterou dostal Pastrňák na Utkání hvězd, už má novou majitelku.
Honda, kterou dostal Pastrňák na Utkání hvězd, už má novou majitelku.