Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koho si doma hýčkají sportovní hvězdy? Nejkrásnější partnerky jsou vážně TOP!

Autor: ptr
  • Krásné přítelkyně úspěšných sportovců.

    Vrcholový sport dokáže zajistit pohodlný život. Vysportované tělo zase přitáhne pozornost. Nejen proto má řada úspěšných borců doma nádherné přítelkyně či manželky. Pojďme si představit malý výběr z těch, které neúnavně podporují své miláčky v jednotlivých kláních a ženou je za úspěchy. Kromě toho dokáží budovat i své vlastní kariéry, ať už ve sportu či jinde.

  • Paulina Gretzky (31)

    Snoubenka veleúspěšného golfisty Dustina Johnsona (36) a dcera nejlepšího hokejisty všech dob Wayne Gretzkého. I když je se svým milým zasnoubena už osm let, tak se na vášnivosti jejich lásky nic nezměnilo. Stále planou láskou a svůj svatební den si šetří pro výjimečnou příležitost.

    Její miláček si letos připsal vítězství na turnaji Masters a vstoupil tak mezi legendy golfu. Prestižní turnaj navíc ovládl s rekordním skóre.

    Paulina Gretzká naposledy zazářila v barvách duhy.Foto Instagram

  • Georgina Rodríguezová (26)

    Modelka a přítelkyně jednoho z nejlepších fotbalistů historie. Cristiano Ronaldo (35) si také svou milou náležitě hýčká a dopřává jí život v nepředstavitelném luxusu. Vztah trvající přes tři roky už byl stvrzen i společným potomkem, kterým je dcerka Alana.

    O sexuální orientaci hvězdného fotbalisty se vedly dlouho debaty, ale zdá se, že s Georginou je momentálně navýsost spokojen.

    Čarokrásná Georgina RodríguezováFoto Instagram

  • Brittany Matthewsová (25)

    Jedna z aktuálně největších hvězd nejslavnějí ligy amerického fotbalu Patrick Mahomes (25) randí se svou drahou polovičkou už od střední školy. Celých 9 let vztahu se zdá vzhledem k jejich věku neuvěřitelných.

    Brittany byla dlouholetá hráčka „socceru“ (jak se v USA nazývá fotbal), ale vzdala se kariéry v tomto sportu a začala se věnovat fitness. Její znalosti v tomto oboru jsou již tak rozsáhlé, že jí přítel žádá o rady, aby se udržel mezi sezónami v perfektní formě.

    Brittany MatthewsováFoto Instagram

  • Sofia Calzettiová (24)

    Okatá modelka a velká fotbalová fanynka randí s čutálistou Sergiem Aguerem (32). Seznámili se vloni při narozeninové oslavě v jednom z buenosaireských barů. Aktuálně spolu žijí na hromádce v Sergiově působišti v Manchesteru. A jsou šťastní! Také proto, že Sofii vzal za svou Agüerův jedenáctiletý synek Benjamín.

    Aguero dříve randil s dcerou legendárního Diega Maradony Gianninou.

    Působivá Sofia Calzettiová si získala srdce fotbalové superstar Sergia AgüeraFoto Instagram

  • Biljana Šeševićová (37)

    Manželka bývalého srbského tenisty Janka Tipsareviće (36). Svatbu měli po tříleté známosti v roce 2010 a letos tak oslavili velké výročí společného života. Krásná bruneta je úspěšnou módní návrhářkou a velkou milovnicí módy.

    Spokojený pár se navíc před šesti lety dočkal požehnání v podobě narození dcerky Emili a tak si vysokoškolsky vzdělaní rodiče užívají všech radostí života.

    Biljana Tipsarevićová, manželka úspěšného tenisty Janka TipsarevićeFoto Instagram

  • Lily Muniová (21)

    Profesionální čínská golfistka randí s britskothajský automobilovým závodníkem Alexem Albonem (24). Ten přišel po konci sezony o své místo ve Formuli 1 a pro příští sezónu ho čeká jen pozice testovacího jezdce. Naopak Lily je na profesionálním okruhu od roku 2018 a celkem se jí daří.

    Oba partneři tak plně chápou úskalí a náročnost profesionálního sportu.

    Lily Muniová, přítelkyně Alexandera AlbonaFoto Instagram

  • Hiba Abouková (34)

    Krásná herečka je o celých dvanáct let starší, než její drahý, kterým je fotbalista Achraf Hakimi (22). Při pohledu na její krásu ale není divu, že by o ni stál kdejaký nápadník. Hiba je stejně jako její partner rodačkou z Madridu, ale oba mají i severoafrické kořeny. Achrafovi rodiče pocházejí z Maroka, kdežto jeho něžnější polovička má po otci částečně libyjský a po matce tuniský původ.

    Marocký internacionál se v létě přesunul z prosluněného Madridu do italského Milána, kde aktuálně kope za místní Inter.

    Herečka Hiba Abouková je partnerkou fotbalisty Achrafa HakimihoFoto Instagram

  • Jutta Leerdamová (22)

    Nádherná blondýna je obletovanou rychlobruslařskou celebritou a to i přes to, že se mezi dospělými začala objevovat teprve před třemi lety. Už v juniorském věku budila pozornost výbornými výsledky a k tomu přidala nepřehlédnutelný zevnějšek. Ani její záliba v sebeprezentaci ji ve sportovní kariéře nebrzdí a proto drží titul seniorské mistryně světa na 1000 metrů.

    To její přítel Koen Verweij (30) jí prozatím zastíní počtem mistrovských titulů a dost možná i délkou vlasů. Svalnatec s plavými vlasy je majitelem čtyř olympijských medailí, z toho jedna je z kovu nejcennějšího.

    Nizozemská rychlobruslařka Jutta Leerdamová je ozdobou každého závoduFoto Instagram

  • Wanda Nara (34)

    Argentinská fotbalová agentka, televizní hlasatelka, modelka a mnoho dalšího. Manželka fotbalisty Maura Icardiho (27) je velmi akční a svého muže dokonce zastupuje. Ve svazku spolu žijí již šest let a vše nasvědčuje tomu, že jsou oba spokojeni, i když je Wanda o sedm let starší.

    Mauro aktuálně kope za velmi bohatý klub Paris Saint-Germain a tak rozhodně finančně nestrádá.

    Manželka Maura Icardiho Wanda má dar zaujmout.Foto Instagram

  • Antonella Roccuzzo (32)

    Téměř pohádkový příběh si hýčká tato argentinská rodačka. Svého milovaného zná od svých pěti let a oficiálně spolu jsou již dvanáct let. Přítelkyně fotbalového virtuoza Lionela Messiho (33) a matka tří jeho synů. Je mu oporou v nelehkém životě pod neustálým drobnohledem, ale také je odměněna pobytem v dechberoucím luxusu a přepychu.

    Argentinský míčový kouzelník působí dlouhá léta v katalánském velkoklubu FC Barcelona. Nyní se však zdá čím dál pravděpodobnější, že kariéru zakončí jinde.

    Antonella Roccuzzo je dlouholetou partnerkou fotbalisty Lionela MessihoFoto Instagram

  • Galerie krásek

    Prohlédněte si všechny krásky v naší rozsáhlé galerii!

    Brittany Matthewsová
    Brittany Matthewsová

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###