Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující rozchod! Hvězdný hokejista a veleúspěšná lyžařka už netvoří pár

Autor: ptr

Vánoční svátky bývají časem klidu, míru a lásky. Ne všude to ale zřejmě platí. Minimálně hvězdný pár Lindsey Vonnová (36) a P.K. Subban (31) už vášní neplane. Na závěr roku oznámili, že se po téměř třech letech rozpadl jeden z nejslavnějších amerických párů.

Oba jsou zbožňovanými sportovci. Své sociální sítě plní vtipnými momentkami ze svých životů a své fanoušky baví neotřelým humorem. Nyní je však zřejmě konec minimálně párovým vtípkům. Zpráva o rozpadu jejich vztahu přišla téměř přesně rok po netradičních zásnubách, kdy Lindsey na Vánoce požádala o ruku svého vyvoleného. Na veselku ale nedošlo a ani nedojde.

„Za poslední tři roky jsme s P.K. prožili neuvěřitelné věci. Je laskavý, dobrý muž a někdo, koho plně respektuji. Po mnoha úvahách jsme ale došli k závěru, že chceme pokračovat ve svých životech odděleně. Zůstaneme navždy kamarády a stále se máme velmi rádi. Prosíme o respektování našeho soukromí v tomto čase,“ sepsala bývalá lyžařská superstar na Instagramu svůj pohled na věc.

„Lindsey je jedním z nejhodnějších a nejstarostlivějších lidí co znám. Navždy budu vzpomínky na náš společný čas a mnoho zážitků uchovávat jako poklad. Po mnoha úvahách, jsme se ale rozhodli pokračovat ve svých životech odděleně. Zůstaneme navždy kamarády a stále se máme velmi rádi. Prosíme o respektování našeho soukromí v tomto čase,“ vyjádřil se na Instagramu i hvězdný hokejista.

Je zřejmé, že rozchod tedy důkladně probrali, včetně toho, jak informují početné zástupy svých obdivovatelů. Do nového roku tak oba vstupují bez závazků a čeká je hledání nové lásky.

K této fotografii přidali oba slavní sportovci oznámení o rozchodu.
K této fotografii přidali oba slavní sportovci oznámení o rozchodu.