Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soupeři se vysmívají Vémolovi: Zřejmě dobrý tatér. Ňadra jako Homerovy oči!

Autor: ris

Na počest svojí snoubenky Lely Ceterové si nechal bojovník Karlos Vémola (35) svého prsatého andílka vytetovat na paži levačky. „To je tak nádherné! Silný důkaz lásky,“ rozplývala se bývalá playmate. Co si ale o uměleckém dílu myslí Terminátorovi soupeři?

Hvězd tuzemské MMA scény Václava Mikuláška (32) a Patrika Kincla (31) se na názor ptali jejich fanoušci prostřednictvím Instagramu. „Top, nemám k tomu nic špatného,“ načal svoje hodnocení zápasník přezdívaný Baba Jaga, jehož Vémola ve svém předposledním souboji po pár vteřinách uškrtil.

Mikulášek pokračoval v žoviálním duchu. „Tatér byl určitě moc dobrý. Hlavně chválím, že ko*y vypadají jako Homerovy oči. To se cení, že to udělal tak víceúčelové,” chechtal se. Lidová tvořivost opravdu nezná mezí.

A Vémolovo namalované vyznání udělalo dojem i na Patrika Kincla. „Topovka,“ smál se fighter, až jeho smajlíkům tekly slzy z očí. „Řepka s Kačkou blednou závistí. Trochu jsem doufal, že se MMA do takového bizáru nedostane, ale je to p*del. To zase jó,“ chechtal se, až se za břicho popadal jeden ze zájemců o případný mač s Terminátorem.

Václav Mikulášek přirovnal dmoucí ňadra Lely Ceterové k očím slavné postavičky Homera Simpsona
Václav Mikulášek přirovnal dmoucí ňadra Lely Ceterové k očím slavné postavičky Homera Simpsona