Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavná Kateřina Neumannová v akci: Divoká honička s pirátem silnic!

Autor: ris

Měla to být pohodová neděle. Dopoledne si olympijská šampionka Kateřina Neumannová (47) s dcerou Lucinkou (17) užily pod azurovým nebem v šumavských hvozdech na běžkách, no při návratu do Prahy jim hnul žlučí bezohledný řidič. Přímo před jejich zraky způsobil dopravní nehodu, po níž skončilo jiné auto v pangejtu!

A protože záškodník bouračce nevěnoval valné pozornosti, vydaly se odvážné dámy na jeho lov. Z něho pak talentovaná tenistka Lucie podala podrobné hlášení: „Jedeme ze Šumavy a kousek před námi se srazila dvě auta. Viník nehody začal ujíždět. Druhé auto skončilo v příkopě... Sotva jsme se srážce vyhnuly,“ popisovala drama.

„Začaly jsme viníka pronásledovat,“ barvila takřka filmovou honičku, kterou se sama rozhodla zdokumentovat. „Naštěstí fabka proti našemu autu neměla moc šancí, takže jsme ji dojely, problikaly, ale nezastavila,“ líčila Lucka. Čert vem, že šlo Felicii, svoji občanskou povinnost splnily »Neumannky« dokonale.

„Stihla jsem natočit video a mamka mi nadiktovala SPZ na poslední chvíli, než odbočili do polí. Pak jsme se vrátily k nehodě a všechny důkazy předaly policii,“ prozradila statečná Lucka a přidala i dobrou zprávu: „Naštěstí pán, co skončil v příkopě, je v pořádku. Až na zničené auto.“

Dceru legendární běžkyně na lyžích ostudné šoférovo chování pořádně dopálilo. „Doufám, že toho zmetka chytnou a zavřou. Prosím, jezděte opatrně a dávejte na sebe pozor,“ vzkázala.