Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Unikátní záběry Diega Maradony (†60): Video, které natočil těsně před smrtí!

Autor: ptr

Pouhých pár dní před osudným okamžikem, kdy mu 25. listopadu loňského roku přestalo bít srdce, poslal fotbalový bohém Diego Maradona (†60) video svému lékaři. V něm popisuje, jak se cítí. Ani v posledních chvílích neztrácel smysl pro humor a zlehčoval aktuální stav.

Video pro lékaře Leopolda Luqueho natáčela Maradonova přítelkyně Veronica Ojedová v kuchyni pronajatého domu v Buenos Aires, ve kterém posléze i skonal.

Ani v této těžké situaci legendu neopustila dobrá nálada a svou milou několikrát rozesmál. Například když v žertu poznamenal, že vzkaz patří bývalému fotbalistovi, který má totožné jméno jako jeho doktor a se kterým se potkával jako hráč v národním týmu Argentiny.

„Cítím se rozlámaný, ale jinak v pořádku,“ popsal své pocity. „Víš, že nemám moc rád společnost, ale v kruhu správných lidí opustím ulitu,“ pokračoval v líčení jeden z nejlepších plejerů historie. Na hlavě měl stále ještě obvaz po operaci krevní sraženiny v mozku a občas bylo patrné, že musí v paměti zapátrat po některém ze slov. Jinak ale nic nenasvědčovalo blízkému konci.

V pozadí se na videu objeví i hospodyně Romina Milagros Rodriguezová, která byla jednou z nejbližších Diegových osob posledních dnů.

Na veřejnost se dostalo poslední video Diega Maradony před jeho smrtí.
Na veřejnost se dostalo poslední video Diega Maradony před jeho smrtí.