Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bizarní pokuta pro prsatou manželku fotbalové hvězdy: Prý byla moc sexy!

Autor: ama

Ve světě decimovaném pandemií koronaviru už je opravdu možné asi vše. Dalším důkazem je tvrzení Rity Johalové (28), manželky hvězdy Manchesteru City Riyada Mahreze. Ta prý dostala velice bizarní pokutu.

V Anglii, stejně jako na mnoha jiných místech na světě, platí plno omezení a jedním z nich je shlukování většího počtu lidí. Lockdown je určený pro všechny bez výjimky, a tak přijeli policisté do jednoho z londýnských bytů rozpustit párty, které se měla účastnit minimálně šestice mladých lidí.

A na místě začaly lítat pokuty. „Dostala jsem ji za to, že jsem příliš sexy. Všichni jsme ji dostali,“ rozčilovala se Rita na Instagramu, kam umístila fotky i videa z akce. „Co je tohle za život? Copak byste nebyli rádi na večírku,“ ptala se strážců pořádku. „Ne během lockdownu,“ odpověděla policistka rázně.

Za porušení opatření platí provinilci v Anglii pokutu 200 liber (cca 6000 korun), která se vždy dvojnásobí při opakovaných prohřešcích až do maximální výše 6400 liber (přes 190 000 korun).

To modelku, která má s Mahrezem dvě děti, ale nežije s ním od roku 2019 po jejích údajných nevěrách, zatím trápit nemusí.

Rita Johalová, manželka fotbalisty Riyada Mahreze z Manchesteru City, dostala bizarní pokutu.
Rita Johalová, manželka fotbalisty Riyada Mahreze z Manchesteru City, dostala bizarní pokutu.