Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Nejkrásnější olympionička využila své sexy tělo: Pomáhá umírajícím dětem!

Autor: ptr

Patří k nejkrásnějším ženám ve světovém sportu, dle amerického magazínu COED je dokonce nejkrásnější olympioničkou všech dob. Maďarská plavkyně Zsuzsanna Jakabosová (31) se tak nyní rozhodla využít své krásy a podpořila dobrou věc!

Osud ostatních lidí jí není lhostejný a tak se spojila s nadací UNICEF a snaží se získat prostředky pro ty méně šťastné, kteří nemají přístup k čisté a pitné vodě. Není náhodou, že si plavkyně vybrala zrovna tento světový problém. Voda provází její kariéru, ale Zsuzsanna si plně uvědomuje, že její dostatek není pro mnoho lidí samozřejmostí.

„Podle nedávné zprávy UNICEF je téměř jeden a půl miliardy lidí po celém světě, včetně 450 milionů dětí, postižených nedostatkem čisté vody, která přímo nebo nepřímo způsobuje smrt 700 dětí každý den. Voda není luxus, ale základní lidské právo. Pomozte dětem na celém světě získat správnou kvalitu a množství vody,“ sepsala sličná olympionička výzvu ke své kampani.

Snaha využít svůj vliv pro dobrou věc je jistě chvályhodná a nezbývá doufat, že fanoušci a obdivovatelé vyslyší její volání a pomohou. Zsuzsanna jim za odměnu poskytne jistě pár dalších sexy fotek.

Krásná maďarská plavkyně Zsuzsanna Jakabosová
Krásná maďarská plavkyně Zsuzsanna Jakabosová