Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Neuvěřitelný příběh odhodlání syna slavného otce: Bojovník bez ruky získal titul!

Autor: ptr

Syn bývalého slavného fotbalisty Gavina Peacocka (53), který kopal dlouhá léta i anglickou Premier League, má těžký osud. Jake Peacock (28) vybojoval svůj největší zápas už na úplném začátku. Komplikace natáhly jeho porod na 50 hodin a navíc přišel na tento svět bez jedné ruky.

Ani tento hendikep ho nezastavil v plnění snů. Jake se zamiloval do bojových umění a postupně si vybudoval vzhledem ke svým podmínkám až neuvěřitelnou kariéru. Před pár dny dokonce získal senzační titul v bojovém umění Muay Thai. Technické KO v pátém kole spustilo obrovskou radost celé rodiny.

„Můj syn vyhrál severoamerický titul Super Welterweight Muay Thai! Další knock out! TKO v 5.kole!! Lví srdce!“ Vyznal se hrdý otec Gavin na Twitteru. Rodiče vždy svého syna podporovali, žádné rozmazlování se však nekonalo, Jake si musel vše vyzkoušet sám. „Nikdy sem si při pohledu na svou ruku neřekl: Tohle asi nezvládnu. Nevzpomínám si, že bych si jen jednou pomyslel: Nemyslím si, že to dokážu. Vyzkoušel jsem všechno a hrál jsem všechny sporty,“ vzpomínal Jake na dětství.

Svou vášeň nakonec našel v boji. Musel se ale přizpůsobit svým předpokladům. „Nemůžu rozdávat údery jako ostatní. Kvůli mé pravé ruce musím měnit načasování a vzdálenost. Hodně používám nohy,“ ozřejmil svou taktiku. A ta se očividně vyplácí. Peacock nepoznal přemožitele v posledních pěti duelech a rozhodně nehodlá zpomalovat!

Bojovník Jake Peacock se narodil bez jedné ruky.
Bojovník Jake Peacock se narodil bez jedné ruky.