Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Utajený porod tenistky Strýcové (35): Chlapečka už má doma!

Autor: ama

Úspěšná tenisová fedcupová parta má o člena víc. Po kamarádkách z týmu Lucii Šafářové s Andreou Sestini Hlaváčkovou se stala maminkou také ta nejzkušenější – Barbora Strýcová (35). Plzeňská rodačka porodila syna Vincenta.

„Vincent,“ napsala šťastná maminka ve čtvrtek večer na sociální sítě a připojila modré srdčíko. Z fotky je zřejmé, že už má miminko doma. Chlapeček je totiž zachumlaný v roztomilém hnízdečku v proutěné postýlce, nad kterou se houpe vesmírný kolotoč, které mu šťastní rodiče nachystali už před šesti týdny. Bára si zřejmě chtěla první společné dny užít v naprostém klidu, a tak si s oznámením radostné události dala na čas.

O těhotenství se Strýcová dozvěděla v průběhu letošního Australian Open, posledního turnaje, který odehrála. Jak přiznala v talk show 7 pádů Honzy Dědka, krásnou novinu se pak nedozvěděl jako první její partner Petr Matějček, ale trenér.

Tenis má ale stále v srdci. Už jako maminka plánuje rozlučkovou exhibici. Jejím snem je, naposledy se zúčastnit turnaje turnajů ve Wimbledonu. A pak už se bude naplno věnovat tomu nejdůležitějšímu; rodičovským povinnostem!

Barbora Strýcová: Čekají mě těžší, ale hezčí věci než olympiáda
Video se připravuje ...

Strýcová se stala maminkou synka Vincenta.
Strýcová se stala maminkou synka Vincenta.