Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Všechny ceny patří Lindsey (†35), vzkázal Vrána prostřednictvím tatínka!

Autor: ris

Sezonu plnou slz má za sebou kapitán Třince Petr Vrána (36). Jedna z největších osobností hokejové extraligy v březnu tragicky přišla o milovanou manželku Lindsey (†35), pod níž se probořil led přehrady, když spěchala na pomoc jejich štěněti.

Hokej Vránovi pomohl ránu osudu ustát a o necelé dva měsíce později plakal dojetím, když jeho tým získal mistrovský titul, na němž měl hlavní podíl. Právě své ženě věnoval Cenu pro nejlepšího hráče play off i Cenu za oddanost hokeji, které na slavnostním vyhlášení převzal jeho tatínek Václav.

„Petra mrzí, že nemůže být tady. Váží si, že ocenění přišla v sezoně, která pro něj nebyla jednoduchá, naopak velmi těžká,“ připomněl při dojemné děkovné řeči Vránův otec, který u mikrofonu statečně tlumočil synova slova. „Petr děkuje za podporu rodině, spoluhráčům, trenérům a celé třinecké organizaci. Je pro něj čest být její součástí,“ pokračoval.

Vrána coby lídr Ocelářů zvedl nad hlavu mistrovskou trofej jako první. Následně pověsil zlatou medaili na krk jeho pětiletému synovi Leovi, který s tátou oslavoval přímo na ledě. Oba při tom mysleli na jejich Lindsey. „Všechny ceny by věnoval své ženě Lindsey, která ho v hokeji podporovala. Stála při něm a za všechna ocenění by byla šťastná,“ uzavřel Václav Vrána.

Kapitán Třince Petr Vrána se na ledě neubránil slzám. Přišel za ním i syn Leo.
Kapitán Třince Petr Vrána se na ledě neubránil slzám. Přišel za ním i syn Leo.

Třinec - Liberec: Masarykův pohár v rukách Ocelářů!
Video se připravuje ...