Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Manželky, děti, rodiče. Reprezentanty hnali za postupem jejich nejbližší: Pusa pro Čelůstku!

Autor: tad

Dost byl radosti jen pro prázdné sedačky! Češi si postup přes Nizozemce užili před nadšenými fanoušky, mezi kterými nechyběli ani jejich nejbližší. Obránce Ondřej Čelůstka (32) teď ví, že po puse od maminky je sladké víězství ještě sladší.

V přísné izolaci se reprezentanti už měsíc pohybují na ose zápas – trénink – hotel. Kontakt s milovanými probíhá jen po telefonu nebo prostřednictvím videa, samota je dlouhá. A tak se není čemu divit, že se Češi po výhře nad Nizozemskem na svoje nejbližší doslova vrhli.

Brankář Tomáš Vaclík se objímal s tátou, Ondřeji Čelůstkovi na tribuně držela palce manželka Hana a brzy tříletý syn Sebastien. Obránce navíc dostal za odměnu pořádnou pusu od mámy Hany. Ta svého synka sledovala z první řady po boku manžela Rudolfa a dalšího syna (a obránce prvoligových Pardubic) Tomáše.

„Jdeme na to,“ hecoval rodinný fanklub už před zápasem. „Odedávna žiju ve fotbalovém prostředí. Ale věřte, nebo ne, já ani neznám pravidla. Fandit budu, ale pro mne je nejvíc, když se chlapi nezraní,“ usmívá se fotbalová máma, které se její přání splnilo na 110 procent.

Pyšná maminka stopera Ondřeje Čelůstky si osmifinále Eura nemohla nechat ujít. Polibek synovi po skvělém osmifinále byl samozřejmostí.
Pyšná maminka stopera Ondřeje Čelůstky si osmifinále Eura nemohla nechat ujít. Polibek synovi po skvělém osmifinále byl samozřejmostí.