Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sex před zápasem: Bojovnice MMA to řekla jasně! Zeptali se i Krpálka

Autor: jon

V pondělním díle tradičního pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport bylo veselo. A přítomní hosté neřešili pouze fotbal. Pozvaná bojovnice v zápasech MMA Martina Jindrová, jinak také fanynka fotbalové Viktorie Plzeň, prozradila, co jí vyhovuje před náročnými tréninky i zápasy. Pomáhá jí sex!

„Je to tak. Funguje to i před tréninkem, pak na něm podám lepší výkon. Hodinku, klidně půl hodinku před je to ideální,“ prozradila sympatická bojovnice. Další hosté, kterými byli dvojnásobný olympijský vítěz Lukš Krpálek , šampion Ligy mistrů Vladimír Šmicer , někdejší ligový útočník Petr Švancara a dlouholetý obránce Viktorie Plzeň i české reprezentace David Limberský , se pikantního tématu hned chytili.

„Tušil jsem to,“ smál se Limberský při své premiéře v tradičním pořadu stanice O2 Sport. „Ještě, že jsem tady s manželkou, kdybych jel s Marťou do Plzně, to by bylo něco,“ dodal 37letý hráč, který po ukončení profesionální kariéry působí v třetiligových Domažlicích.

Úspěšná česká bojovnice Martina Jindrová, jinak také fotbalová fanynka Viktorie Plzeň
Úspěšná česká bojovnice Martina Jindrová, jinak také fotbalová fanynka Viktorie Plzeň

Jindrová ve vysílání prozradila, že sexu se nebrání ani před velkými zápasy. „Může to být ráno nebo i v hale,“ řekla odvážná zápasnice. „Ale musí to trvat déle, je to místo rozcvičky před zápasem,“ upřesnila žena, která podepsala smlouvu v prestižní americké organizaci PFL. „Vyrovnává se to UFC,“ přirovnala to k nejznámější organizaci bojových sportů na světě.

Na téma sexu před závody odpovídal ve studiu i Lukáš Krpálek, který v Tokiu obhájil zlato v judu, tentokrát v nejprestižnější kategorii bez váhového limitu. „U nás se to tolik neřeší, soustředíme se na výkon na žíněnce,“ řekl český olympijský hrdina.  

Limberského namíchl Vrba: Kotouly ať nechá v Plzni. Co mu radil zlepšit?
Video se připravuje ...