Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neskutečná podoba! Anna Kurnikovová se pochlubila dětmi: Rýsuje se další tenisový talent?

Autor: Soňa Molatová

Bývalá tenistka Anna Kurnikovová (40) své soukromí příliš neventiluje. Rodačka z Moskvy žije již několik let ve vztahu se zpěvákem Enrique Iglesiasem a před několika lety založili rodinu. Právě dětmi se nyní ruská tenistka pochlubila. A podoba je více, než šokující!

Pohledná blondýnka a atraktivní Jižan tvoří pár od roku 2001. Oba se nejprve potkali při natáčení Iglesiasova klipu k písničce Escape, později vyšlo najevo, že nejen v krátkém hudebním videu, ale také v osobním životě to tihle dva dali dohromady.

Se založením rodiny ale nepospíchali. Teprve před necelými čtyřmi lety se jim narodila dvojčátka Nicholas a Lucy. V roce 2020 se pak slavný pár dočkal dalšího potomka, dcery Mary, kterou přezdívají Masha.

Ruská tenistka Anna Kurnikovová porodila minulý rok koncem ledna dceru Mary
Ruská tenistka Anna Kurnikovová porodila minulý rok koncem ledna dceru Mary

Přesto, že Kurnikovová i Iglesias sdílejí ze svého soukromí věci jen občasně, bývalá ruská tenistka se nyní pochlubila videem, na kterém syn Nicholas svoje sestřičky vozí v autíčku. A fanoušci jsou více než šokováni tím, jak velká podoba mezi dětmi a oběma rodiči je!

Před nějakou dobou Anna Kurnikovová přidala na sociální sítě fotku nejmladší dcery Mary, ke které přidala popisek: „Tady jsem, Wimbledone!“

Dost možná tak jednou uvidíme děti někdejší tenisové hvězdy také s raketou na kurtu.