Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ronaldo v slzách: Manželka (†34) jeho přítele náhle zemřela!

Autor: sm

Život Cristiana Ronalda (36) se může zdát jako pohádka. Úspěchy na hřišti i v soukromém životě, luxus každým coulem a spokojené úsměvy všemi směry. Ty teď ale vystřídaly slzy poté, co se musí srovnat s bolestnou ztrátou. Jeho nejbližšímu příteli v pouhých 34 letech zemřela manželka

„Jsou chvíle, kdy jde vše stranou, včetně fotbalu. Minulý týden nás zcela nečekaně opustila fantastická lidská bytost, naše milá Soraia. Skvělá matka a manželka jednoho z nejlepších přátel, který mi život dal. Nic nemůže vymazat bolest, kterou teď prožívá můj bratr José Semedo a celá jeho rodina.  Ale jsme spolu, dnes a vždy, čelíme těžkým časům společně. Odpočívej v pokoji, má drahá. Nikdy na tebe nezapomene,“ napsal na svém instagramu Ronaldo a připojil fotku ze společné návštěvy restaurace. 

Co přesně se stalo, není zcela jasné, ale podle zahraničních médií Soraia trpěla zdravotními komplikacemi v důsledku infekce.

Jose Semedo a Cristiano Ronaldo se znají od dob, kdy společně kopali za Sporting Lisabon. Portugalská fotbalová superstar potom přestoupila do Manchesteru, ale přátelství obou fotbalistů přetrvalo i přes velkou vzdálenost.

Společně v životě čelili mnoha nepříjemným situacím, ale zároveň sdíleli ty šťastné. „Ronaldovi dlužím všechno. Nebýt jeho, byl bych vyloučen z akademie a vrácen zpátky. Mnoho mých přátel z dětství je ve vězení nebo jsou závislí na drogách. Ani nechci myslet na to, že bych šel stejnou cestou," uvedl kdysi Semedo. Je tak jasné, že podpora hvězdného kamaráda pro něj v tomto bolestném období hodně znamená.

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?
Video se připravuje ...

Ronaldo teď bude svému nejlepšímu příteli oporou
Ronaldo teď bude svému nejlepšímu příteli oporou