Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zmlácená fotbalistka PSG: Vyhrožoval mi bodyguard spoluhráčky! Klubu dochází trpělivost

Autor: sm

Když už se zdálo, že je situace kolem francouzské fotbalistky klubu Paris Saint-Germain jasná, přišel další obrat. Kheira Hamraouiová totiž oznámila, že jí vyhrožoval bodyguard spoluhráčky Aminaty Diallové.

Kheira Hamraouiová podle francouzské televize M6 zaslala soudci dopis, ve kterém ho informovala o tom, že jí údajně osobní strážce Aminaty Diallové během tréninku na konci listopadu vyhrožoval. Příbuzní Diallové tohle tvrzení popírají už jen z toho důvodu, že hráčka prý žádného bodyguarda nemá.

Už se přitom skoro zdálo, že se situace mezi fotbalistkami, které jsou konkurentkami o místo v sestavě, vcelku vyjasnila. Ve čtvrtek se setkaly na schůzce, kterou zorganizoval sám francouzský klub. Setkání vedl nestranný mediátor. Ani to evidentně nepomohlo.

Ještě nedávno to přitom vypadalo, že situace ohledně motivu začíná být jasná. Během vyšetřování totiž vyšlo najevo, že má blondýnka napsanou svou SIM kartu na jméno bývalého fotbalisty Erica Abidala.

Začalo se proto spekulovat o nevěře, čemuž přiložila pod kotel Diallová, která v době útoku řídila auto z jehož útrob Hamraouiovou útočníci vytáhli a surově železnou tyčí zmlátili. Fotbalistka totiž uvedla, že během útoku slyšela, jak se maskovaní muži blonďaté Francouzky ptali, jestli spí s ženatými muži.

Chvíli to proto vypadalo, že motiv by měla také Abidalova manželka Hayet. Teď se ale zdá, že rozuzlit celou zápletku a najít motiv a také člověka, který za útokem na Kheiru stojí, nebude pro vyšetřovatele jednoduché. 

Klubu, za který obě fotbalistky hrají, už ale začíná docházet trpělivost. Situace se totiž podle všeho dost podepsala na atmosféře v kabině, kde pochopitelně vztahům neprospěla. 

Vyšetřování se pořádně zamotává. Původně se zdálo, že za útokem na fotbalistku stojí spoluhráčka, pak manželka údajného milence, a teď pozornost sklouzla opět ke spoluhráčce.
Vyšetřování se pořádně zamotává. Původně se zdálo, že za útokem na fotbalistku stojí spoluhráčka, pak manželka údajného milence, a teď pozornost sklouzla opět ke spoluhráčce.