Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Schyluje se k deportaci?! Djokovič náhle ukončil trénink!

Autor: sm

Už pár dní vyhlíží tenisový svět, včele s Novakem Djokovičem, rozhodnutí australského ministra pro imigraci. Právě samotný tenista se ale ve čtvrtek postaral o pořádný rozruch, když utekl z tréninku!

Zprávu o situaci přinesl web The Age. Djokovič podle něj nejprve nastoupil na kurt, který měl za účelem tréninku na dvě hodiny zarezervovaný. Zhruba po třiceti minutách za světovou jedničkou dorazil s telefonem v ruce jeho trenér Marco Panichi. Slavnému tenistovi ukázal na mobilu nějakou zprávu. Po jejím přečtení se Srb bleskurychle sbalil a z kurtu odešel. 

Co přesně byla informace, která Djokoviče donutila přerušit trénink zatím není jasné. Přesto, že soud rozhodl o tom, aby Novaka úřady propustily z izolace a nechaly ho hrát, míč je teď na strašně ministra pro imigraci. Ten totiž může rozhodnutí soudu zvrátit a nařídit Srbovu deportaci. Djokovičovi by také hrozilo, že mu bude vstup do Austrálie na tři roky zapovězen.

Během posledních dní navíc vyplouvají napovrch různé nesrovnalosti, které byly uvedeny v dokumentech, jaké Djokovič předložil úředníkům při vstupu do Austrálie. Úřady tak tyto věci prošetřují...

Djokovič z tréninku náhle zmizel
Djokovič z tréninku náhle zmizel