Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tohle Salák nevychytal: Užíval si v bordelu, a načapala ho tam žena!

Autor: vba

Mazej domů, ty chlípníku! Pro hvězdu hokejové Sparty a bývalého reprezentačního gólmana Alexandra Saláka (35) si jeho manželka Míša (34) došla přímo do bordelu!

Jak oslavit závěr roku? Část sparťanského týmu se s tím nepárala a dle informací Blesku vyrazila v utajení na večírek do vykřičeného domu. Hodně divokou veselku v centru Prahy ovšem přerušil nezvaný host – choť jednoho z přítomných hráčů, Míša Saláková!

Drsná hádka

Manželka někdejšího reprezentanta, který si zachytal i na olympiádě v Soči, se totiž dohmátla toho, že její muž si chtěl v klubu »lapačkou« sáhnout na úplně něco jiného, než jsou hokejové puky...

„Následovala proto prudká hádka přímo na ulici!“ pověděl redakci svědek celé události s tím, že tímhle incidentem se dostal vztah Salákových na bod mrazu.

Marš z domu

Saša si prý musel ihned najít nové bydlení, jeho Míša zase po Silvestru, který strávila sama, prchla z Česka. „Dubaj jsem neplánovala. Já neplánovala dovolenou vůbec. Tohle bylo rozhodnutí z hodiny na hodinu. Tahle dovolená je tak trochu útěk před realitou,“ přiznala blondýnka na Instagramu

Místo usmíření úprk

Na velké usmíření to mezi manžely zrovna nevypadá. Až se totiž Míša z dovolené vrátí do vlasti, Alexander už bude nejspíš ve Švédsku!

Včera se totiž rozkřiklo, že Salák na Spartě končí a má namířeno do Djurgärdenu. „Stále se to řeší. Nezlobte se, ale nebudu k tomu dávat další informace,“ řekl Blesku brankářův agent Aleš Volek. Dle zákulisních zpráv byly ovšem s někdejším reprezentantem problémy dlouhodobě, a to včetně samotné kabiny.

Vše vyvrcholilo incidentem z kabaretu, který prý Míša vytroubila dalším partnerkám. „Spoluhráčům se za to ani neomluvil,“ pověděl Blesku zdroj obeznámený s děním ve sparťanské šatně.

Salákova manželka Míša vyrazila do Dubaje
Salákova manželka Míša vyrazila do Dubaje