Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jubilant Jágr: Jaký dárek si připravila jeho Dominika?

Autor: sm

Během úterních narozenin sbírala hokejová legenda jednu gratulaci za druhou. Na narozeniny Jaromíra Jágra nezapomněla ani jeho partnerka Dominika Branišová (27), která si dala s dárkem pořádně záležet!

Pro narozeninový dárek vyrazila Dominika do hudebnin. Svému milému se totiž rozhodla pořídit k životnímu jubileu kytaru. A nebyla na to sama! S sebou si přizvala odborníky, kterým tento hudební nástroj skoro srostl s rukou. Při výběru Dominice pomáhal Richard Krajčo a přítomna byla i bývalá manželka slavného českého rockera Petra Jandy.

„Ríšo, ještě jednou děkuji za pomoc při výběru dárku pro Jaromíra,“ poděkovala Krajčovi u fotografie, na které s kytarou pózuje přímo v samotných hudebninách. Nechyběl ale ani vzkaz pro Jágra „Lásko, kdyby Ti náhodou nevyšla kariéra u Kryštofů v kapele, tak si můžeme založit svojí společně s  Martinou Jandovou . Jen si nejsem jistá, kdo z nás bude zpívat,“ vtipkovala Branišová .

Nápad pořídit Jágrovi kytaru se podle Krajča zrodil v hlavě samotné Branišové. „Vymyslela si to Dominika. Myslí si, že Jarda má mnoho skrytých talentů a jeden z nich je, že po odložení hokejky bude bezvadně ovládat kytaru. Přizvala si mě jako poradce, abych mu nějaké to pádlo vybral,“ řekl zpěvák pro CNN Prima News.

Gratulace z celého světa! Jágrovi popřáli k narozeninám slavné osobnosti

Branišovou tenhle dárek napadl ve chvíli, kdy byli společně u Olgy Lounové , kde se hokejová legenda ujala kytary, na kterou začala brnkat. Tehdy okolí oslnil tím, že ačkoliv šlo podle hocha z Nagana o první kontakt s kytarou, vůbec to neznělo špatně. Jágrova partnerka si tak myslí, že až jednou odloží hokejku, mohl by to zkusit s kytarou. Soudě podle elánu, s jakým se slavná 68 stále věnuje hokeji, to ale na loučení s tímto sportem zatím stále nevypadá...

Dominika si pro Jágra vybrala překvapivý dárek
Dominika si pro Jágra vybrala překvapivý dárek