Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Neuvěřitelná výzva novináři od ruské závodnice: Zkontroluj mi kalhotky!

Autor: ptr

Olympiáda se pomalu blíží ke svému závěru, ale o to více emocí v posledních dnech vzbuzuje. Především se začínají řešit dopingové skandály a další nepovolené pomoci. Uprostřed těchto debat je Ruský olympijský výbor a naposledy na přetřes přišly jeho běžkyně na lyžích. Jednu z nich nařčení tak popudilo, že poslala novináři neuvěřitelnou výzvu. Má se jí příště podívat radši i do kalhotek!

Vše odstartoval výborný poslední úsek v olympijské štafetě od běžkyně na lyžích Veroniky Stepanovové (21). Ta bez větších potíží předběhla Němku Sofii Krehlovou a vydřela pro ROV další zlatou medaili. Její fantastický výkon ale vzbudil nedůvěru u některých reportérů. Skandinávští novináři ji dokonce nařkli z podvodu, když uvedli, že používala fluoridové mazání C8. Tento vosk však FIS již zakázala. Toto obvinění ji však nenechalo chladnou a prostřednictvím sociální sítě vrátila úder s plnou razancí.

„Novinář ze švédského Expressenu má opravdu skvěle vyvinutý čich. Na mých lyžích cítí C8 z opravdu velké dálky. I když tam žádný není. Mám návrh Tomasi. Proč příště nepožádáš o kontrolu mého spodního prádla, pro případ že bych tam měla motor,“ vzkázala Stepanovová svému »obdivovateli«. Razantně tak popřela jakoukoliv nedovolenou pomoc.

Ne vždy se na běžkách jen daří, podívejte se, jak to také může během závodů vypadat:

Ruská běžkyně na lyžích Veronika Stepanovová se svou zlatou medailí.
Ruská běžkyně na lyžích Veronika Stepanovová se svou zlatou medailí.