Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Strach o dceru Petra Kordy Nelly (23): Krevní sraženina. Dojemný vzkaz od Nadala!

Autor: ris

Momentálně druhá nejlepší golfistka světa a dcera grandslamového šampiona Petra Kordy Nelly (23) skončila v nemocnici a na sport bude muset minimálně na několik týdnů zapomenout. Fanoušky žádá o soukromí!

„Po rutinním ranním tréninku mi začala natékat paže. Na radu svého lékaře, jsem z preventivních důvodů navštívila pohotovost,“ oznámila v neděli večer středoevropského času superstar!

Vyšetření ukázalo, že nejde o žádnou prkotinu, kterou by třiadvacetiletá hráčka měla brát na lehkou váhu. „Diagnostikovali mi krevní sraženinu,“ oznámila olympijská šampionka z Tokia. „Momentálně jsem doma a léčím se, abych předešla případným komplikacím,“ uvedla.

Ocenila starostlivost věrných fanoušků. „Až budu mít další informace, dám vám vědět. Všem děkuji za podporu. Věřím, že brzy budu zpátky,“ dodala Kordová, jež ladila formu na první major v sezoně, který startuje 31. března v kalifornském Rancho Mirage. Zda jej sedminásobná vítězka turnajů LPGA stihne, je ve hvězdách.

V její rychlý návrat na greeny každopádně doufá i jedenadvacetinásobný grandslamový šampion Rafael Nadal, jenž rodačce z Bradentonu poslal prostřednictvím instagramu dojemnou zprávu: „Bojuj, Nelly! Brzy se uzdrav,“ vzkázal tenista z Indian Wells jen pár minut poté, co z pavouku vyřadil o dva roky mladšího bratra Nelly Sebastiana .

Jedna z nejlepších golfistek planety a olympijská šampionka Nelly Kordová
Jedna z nejlepších golfistek planety a olympijská šampionka Nelly Kordová