Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Olympijská šampionka Kabajevová: Milenka Putina fotila erotiku!

Autor: ptr

Nejskloňovanější jméno posledních dní je bezesporu Vladimir Putin (69). Nepříliš známé je však jeho zázemí. Jednou z nejbližších pro ruského prezidenta je jeho milenka Alina Kabajevová (38), která bývala veleúspěšnou gymnastkou. Svého času dokonce okouzlovala muže z titulní stránky pánského magazínu.

Bývalý agent KGB Putin se v roce 2014 oficiálně rozvedl se svou manželkou Ljudmilou, se kterou byl ženatý třicet let. V té době už se několik let spekulovalo o jeho velmi blízkém vztahu s  Kabajevovou . Ta po ukončení své sportovní kariéry napnula své síly směrem k politice a od roku 2007 byla poslankyní Dumy za prokremelskou stranu Jednotné Rusko.

Olympijská vítězka a desetinásobná mistryně světa byla velmi populární a vyhledávanou i pro svou krásu. Díky své gymnastické kariéře se mohla holedbat přezdívkou »nejohebnější žena Ruska«. V roce 2004 navíc nafotila sérii odvážných fotografií pro ruské vydání pánského magazínu »Maxim«. Nestydaté focení jí získalo ještě větší popularitu. Postupně si však začala své soukromí mnohem více střežit a není ani jasné, zda je otcem jejích čtyř dětí opravdu Vladimir Putin.

Putinova milenka Alina Kabajevová na titulní straně pánského magazínu.
Putinova milenka Alina Kabajevová na titulní straně pánského magazínu.