Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Olympionika Vadlejcha navštívila vrána: Jeho žena rekordmanka porodila dcerku!

Autor: sm

Porodnici opouštěli vysmátí od ucha k uchu! Český omylpionik Jakub Vadlejch (31) a jeho manželka Lucia (33) se před pár dny dočkali prvního společného potomka, kterého si ve středu odvezli domů. Slovenská rekordmanka přivedla U Apolináře na svět dcerku, jež dostala jméno Emma.

Radostná novina ohledně narození dcerky vyšla najevo díky sociálním sítím, kam porodnice, kde malá Emma přišla na svět, uveřejnila i společnou fotku.

„Kdo se to tady skrývá v peřince? Že by další budoucí atletka? Slovenská rekormanka ve víceboji Lucia Vadlejchová a oštěpař a stříbrný medailista z OH v Tokiu Jakub Vadlejch si právě z porodnice U Apolináře odvážejí malou Emmičku,“ oznámila porodnice.

Pravdou je, že dcerka těchto sportovců dostala do vínku ty nejlepší sportovní geny. Jakub coby oštěpař je vícemistrem světa z roku 2017 a na LOH v Tokiu se mu loni povedlo vyhrát stříbrnou medaili. Lucia pro změnu závodila v sedmiboji. Doteď navíc na rodném Slovensku drží národní halový rekord ve štafetě na 4 x 400 metrů.

VIDEO: Připomeňte si, jak Vadlejch všem vytřel zrak!
Úžasné finále oštěpu! Vadlejch získal stříbro, zkušený Veselý má bronz
Video se připravuje ...

Těhotenství své nádherné ženy potvrdil Vadlejch v listopadu na akci Atlet roku. Tou dobou už ale bylo také vidět pod šaty jeho manželky znatelné bříško. „Termín máme v polovině dubna. Bude to pro mě krok do neznáma, ale moc se na to těším. A třeba to vyjde i tak, abych to napasoval do přípravy,“ vtipkoval tehdy úspěšný dlouhán.

Pár si ve středu odvezl dcerku domů
Pár si ve středu odvezl dcerku domů

 

Témata:  atletmiminkoporodporodniceSlovenskoTokioJakub Vadlejch