Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vykradli ho, zatímco byl doma! Mistr světa přišel o věci skoro za milion eur

Autor: pl

Pořádný šok zažil fotbalista Shkodran Mustafi. Německému mistrovi světa z roku 2014 vykradli vilu u Valencie v době, kdy byl hráč i se svou rodinou doma. Podle tamních médií přišel obránce španělského UD Levante o hotovost, šperky a další cenné předměty v hodnotě takřka milion eur.

Zloději vstoupili do domu v noci na neděli. Třicetiletý Mustafi je podle médií uprostřed vloupání překvapil a zahnal na útěk. Bohužel pro něj už utíkali s plnými taškami. Policie uvedla, že se pravděpodobně může jednat o skupinu organizovaných lupičů, která se zaměřuje na domy bohatých a slavných. Přehled o interiéru a cennostech získala na základě fotografií, které fotbalista zveřejňoval na Instagramu.

Když se fotbalisté stanou oběťmi zlodějů, tak je většinou pachatelé okradou v době, kdy jsou buď na tréninku, nebo rovnou na zápase. Fakt, že se v době zločinu nacházel uvnitř sám fotbalista, je velice neobvyklý.

Mustafimu se navíc nedaří ani v profesním životě. Vloni sestoupil s týmem Schalke 04 do druhé německé ligy, a letos ho pravděpodobně čeká stejný osud ve španělské soutěži s Levante.

Německý fotbalový obránce Shkodran Mustafi.
Německý fotbalový obránce Shkodran Mustafi.