Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ex-biatlonistka Puskarčíková otevřeně: O rozvodu, dětech i svatbě s Italem!

Autor: pl

Biatlonovou kariéru pověsila v březnu na hřebík a teď je načase užívat si »civilního« života! Bronzová olympijská medailistka z roku 2014 Eva Puskarčíková (31) na instagramu otevřeně promluvila o těžkém období, které má za sebou, ale také o své budoucnosti a vztahu s italským biatlonistou Thomasem Bormolinim. 

A co že se členka zlaté generace biatlonistů najednou svým příznivcům na sociální síti tak otevřela? Společně se svým italským přítelem Thomasem si krátili chvíli na Mauriciu, než jim přivezou skútr.

Fanoušci měli více dotazů než Puskarčíková času na všechno odpovědět, ale zajímavá témata se přeci jen našla. Jako například jestli s Thomasem plánují svatbu a děti. „Zatím to není v plánu, myslím teď hned. Potřebuji chvíli čas na přepnutí po 15 letech z módu sportovce na mód běžného života a třeba ještě cestovat někam dál, či dobrodružněji. To si poté už s dětmi tolik nelajsnete a při sportu se to prostě nedalo,“ odpověděla Puskarčíková na instastories.

Datum začátku vztahu? Jen orientační

Rodačka z Harrachova přiznala, že vlastně ani přesně neví, kdy se s Thomasem dali dohromady. „O Vánocích jsme si řekli, že to teda bude cca asi od minulých Vánoc. Teď je to teda ofiko po započítání takového toho počátečního felení a chillu takhle zpětně, kdy vlastně ani nevíte, že už se něco seriózně koná. Jsme spolu tedy cca jeden rok a čtyři měsíce, ono vystihnout to na den je náročné,“ sdělila Puskarčíková sledujícím.

Seznam se: Puskarčíková prozradila oblíbený seriál, počet tetování a tip na rande
Video se připravuje ...

Řeč ale padla i na nepříjemné téma, jako třeba rozvod, kterým si prošla před dvěma lety, kdy se rozvedla se svým tehdejším partnerem Lukášem Kristejnem, se kterým vydrželo manželství pouhý rok. „Co se stalo, stát se mělo a každého to nějakým způsobem posunulo. Ač to zpočátku byla spíš deprese. Co si budeme, rozvádět se si nikdo neplánuje,“ uzavřela povídání o osobním životě.

Pokles formy

Jednoho z fanoušků také zajímalo, jestli má biatlonistka zanalyzováno, co stálo za poklesem její formy v posledních letech. "Tak nějak si nesedlo více věcí, kombinace psychiky i zdravotních problémů, dost dlouho jsem se dost potrápila s určitým emocionálním odpojením od týmu," přiznala Eva. "V neposlední řadě prostě třeba i věk. Holt má každý sportovní vrchol jindy, někdo ho má delší, někdo kratší, někdo jako já na více etap a různé roky - ano, ne, ano, ne. Teď už je to jedno, jedu dál," uzavřela.

Bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková.
Bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková.