Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Jágr a jeho Dominika: Dovolená ve městě lásky!

Máj, lásky čas, říká se. Legendární hokejista Jaromír Jágr (50) ale toto rčení ještě vyšperkoval, když svou přítelkyni Dominiku Branišovou (27) vyvezl na romantický výlet do města zamilovaných!

„Řím - den první. Jsem tu sice již potřetí, ale určitě ne naposledy. Nikdy nepřestanu obdivovat velikost a krásu místní architektury,“ napsala k záplavě fotek na instagramu nadšená Jágrova brunetka.

Zatímco sama cestuje ráda a často, o její slavné polovičce je známo, že na turistiku ho zrovna neužije. V předchozích letech navíc situace cestování nepřála. „Byl jsem sice s přítelkyní na dovolené, na devět dní ve Španělsku. Ale všechny restrikce, opatření, testy, než jsem dojel tam a zpět... Řekl jsem, že dlouho nikam nepojedu,“ vykládal loni Jágr.

JÁGR: legenda válela i v padesáti, jaký soupeř byl nejoblíbenějším?
Video se připravuje ...

Neuplynul ale ani rok a legendární hokejista už fotí selfíčka v italské metropoli a vypadá nadmíru spokojeně. Aby také ne, opatření jsou na ústupu a uplynulá sezóna měla pro Rytíře šťastný konec.

Dvojice navíc v Římě není sama. Na dovolenou vyrazili společně s přáteli, promotérem Petrem Větrovským a jeho ženou, kteří na 1. máje oznámili, že čekají miminko. 

Jaromír Jágr tráví s přítelkyní Dominikou a přáteli dovolenou v Římě
Jaromír Jágr tráví s přítelkyní Dominikou a přáteli dovolenou v Římě