Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Konec spekulacím. Krutá trenérka Tutberidzeová se vrátila do vlasti z USA

Autor: pl

Ten odlet způsobil nemálo Rusům vrásky na čele. Despotická trenérka krasobruslení Eteri Tutberidzeová (48) se před dvěma měsíci vydala do Spojených států, aby navštívila svou dceru, která se v březnu tajně vdala. Mnoho lidí pochybovalo nad jejím návratem do Ruska, ale stalo se!

Tutberidzeová přiletěla zpátky do rodné země poté, co v Bostonu dohlížela na trénink své dcery Diany Davisové (19) a jejího krasobruslařského partnera – novomanžela Gleba Smolkina (22). Fámy se tak nepotvrdily, a rázná trenérka neemigrovala.

Zpátky do práce

Dokonce už stihla řídit první trénink. Konkrétně v Novogorsku, kde byli kromě ní také kontroverzní krasobruslařka Kamila Valijevová, Alina Zagitovová, Anna Ščerbakovová ale i kouč Sergej Dudakov nebo choreograf Daniil Gleikhengauz.

K návratu Tutberidzeová do vlasti se už stihla vyjádřit například bývalá trenérka sovětských krasobruslařů Taťána Tarasovová. „O jejím návratu do země jsem nepochybovala na jedinou vteřinu. Záleží pouze na ní, kolik času bude mít na přípravu. Na co přesně se připravit nebo kolik budou mít vystoupení. To vše už je jen v jejich rukou,“ řekla Tarasovová tiskové agentuře TASS.

Despotická trenérka krasobruslení Tutberidzeová se vrátila do Ruska z USA
Despotická trenérka krasobruslení Tutberidzeová se vrátila do Ruska z USA