Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neodradil ji ani zákaz. Ruská trenérka Tutberidzeová zveřejnila fotky z USA

Autor: pl

Despotická trenérka. Přesně takové označení si po olympiádě v Pekingu vysloužila ruská koučka krasobruslení Eteri Tutberidzeová (48) kvůli svému chladnému přístupu. Nedávno zveřejnila fotku z Bostonu, kam odcestovala za dcerou, a to i přes zákaz vstupu na kluziště.

Přístup na kluziště odepřela Tutberidzeová samotná ředitelka správy kluziště Rebecca Stumpová. „Rodičům je zakázáno být na ledě nebo stát vedle,“ uvedla jasně pro Generico.ru. Ani to ale Tutberidzeové nezabránilo opět se setkat s dcerou Dianou Davisovou, která se připravuje na novou sezonu.

Vrátí se ještě do Ruska?

Důkazem toho jsou její fotky na instastories, kde pózuje vedle choreografů Benoit Richauda a Oksany Zolotarevskajaové. Kromě nich pořídila snímek i se svou dcerou a jejím krasobruslařským partnerem Glebem Smolkinem. Kdy se Tutberidzeová vrátí do Ruska, zatím není jasné. Nedávno se spekulovalo o jejím útěku z vlasti. Spekulace posílil i fakt, že z instagramu odstranila fotky s Vladimirem Putinem.

Pro Davisovou a Smolkina byl loňský ročník prvním v seniorské kategorii. Díky třetímu místu na mistrovství Ruska získala krasobruslařská dvojice vstupenku na ZOH 2022, kde skončili na 14. místě.

Eteri je v Bostonu se svou dcerou. Mohou ještě Rusové počítat s jejím návratem domů?
Eteri je v Bostonu se svou dcerou.  Mohou ještě Rusové počítat s jejím návratem domů?